Σχετικά με Εμάς | Click4phone

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

click4phone

Καλωσορίσατε στο Click4phone.gr

click4phone

Το www.click4phone.gr αποτελεί μια νέα παρουσία στον κόσμο της κινητής τηλεφωνίας και υπόσχεται να σας προσφέρει άνεση και ευκολία στις αγορές σας μέσω της ηλεκτρονικής του πλατφόρμας. Διαθέτει μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων καθώς και Certified Used mobile phone και ότι άλλο χρειάζεται ο καταναλωτής από αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας καθώς και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και φυσικά και από το ίδιο μας το φυσικό κατάστημα. Πολιτική της εταιρείας μας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις χαμηλές τιμές αγοράς σε κινητά τηλέφωνα κρατώντας τα λειτουργικά κόστη χαμηλά και προωθώντας τις αγορές μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας.

Η εταιρία μας σας παρέχει τα καλύτερα επώνυμα προϊόντα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας και σας διευκολύνει, με δυνατότητα αντικαταβολής σε όλη την Ελλάδα.

Για απευθείας παραγγελίες ,μπορείτε να απευθυνθείτε άμεσα, εύκολα και γρήγορα στο ενημερωμένο τηλεφωνικό μας τμήμα, στη γραμμή επικοινωνίας: 2310 850875

Η εταιρεία ξεκινάει την λειτουργία της το έτος 2022 με εκατοντάδες επώνυμα προϊόντα στην ιστοσελίδα της για να καλύψει τις ανάγκες όλων των πελατών τα οποία  διαρκώς ανανεώνονται.

Ταυτότητα (βασικά στοιχεία της εταιρείας):
Διακριτικός Τίτλος: click4phone.gr
Υπεύθυνος Επιχείρησης: ΚΟΥΛΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΜΗ: 170220306000
ΔΟΥ: Καλαμαριάς
Τηλέφωνα: 2310 850875 & 697 7743738
Διεύθυνση: Κρήτης 40,  54 645 – Θεσσαλονίκη

click4phone

“ Άμεση εξυπηρέτηση – Προσωπική Βοήθεια στον Πελάτη για την αναζήτηση της καλύτερης και οικονομικότερη συσκευής, αλλά και φροντίδα για μετά την πώληση”

Free Shipping

Δωρεάν μεταφορικά

σε αγορές άνω των 200

100% Secure payments

Ασφαλείς πληρωμές

100% ασφαλείς πληρωμές

Online Support 24/7

24/7 Υποστήριξη

online chat